Terug                                               Dagboek deel 3 2007!

Hallo Allemaal

 

Het is zover hoor ik leer het wel een keer. Ik heb er nieuwe foto´s opgezet. Dus als het goed is gebeurd dat nu wat vaker. Het is inmiddels januari 2007 en het gaat heel erg goed met me. 3 Dagen na de niertransplantatie voelde ik me al vrij goed, eigenlijk zelfs al beter dan daarvoor. Tja en nu 4 maanden na de niertransplantatie heb ik heel veel energie en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als dat ik nu doe. Ik geniet weer volop van het leven. Woon nog wel bij mijn ouders en laat dit eerst ook zo, kan het niet betalen om op mezelf te gaan wonen.

Ik heb zo langzamerhand ook een leuke agenda. Ik ga 2 of 3 keer in de week naar de sportschool, met Karlijn, Nadine of alleen, ik ben begonnen met een studie (medische terminologie) en op maandagavond ga ik naar schildercursus, echt heel erg leuk. Verder de activiteiten commissie bij Avanti en natuurlijk weer stappen (regelmatig). Daarnaast ben ik aan het zoeken naar een baantje voor een paar uur per week. Kortom I´m Back!

Het is nu zondag 28 januari.Gisteren ben ik de stad in geweest, het was erg gezellig en ik was alweer om half 6 thuis. Dit gebeurd de laatste tijd wel vaker. Afgelopen donderdag ben ik met Bjorn (goeie vriend van mij) uit eten geweest. Na het eten zijn we nog even een kroegje in gedoken.Om 2 uur waren we weer thuis. Nu wil ik eigenlijk even rustig aan doen en genieten van de regen bah bah bah. Van mij mag het wel winter worden. We gaan met de Pasen met ons vieren naar Oostenrijk, Peter moet stage lopen in het buitenland dus die is er niet. We gaan samen met Ans en Henk en het gezin en met Jelle en Cisca, allemaal vrienden. Heb er erg veel zin in, eindelijk weer skiën SPANNEND.Als het goed is en Peter gaat stage lopen in China dan ga ik als ik toestemming krijg ook nog met Karlijn naar Peking. Hopelijk hebben ze daar ook Mc Donalds want Pekingeend zie ik niet zo zitten hahhahaha. Nou ik laat het hier even bij en ga kijken of ik het op het web krijg.

 

Groetjes en veel liefs en opnieuw geboren Elvira!

 

Hallo Allemaal

Even het goede nieuws vertellen er is dit weekend weer iemand succesvol getransplanteerd, haar naam is Sandy, zij is vlak voor mij gescreend en heeft gewoon op de wachtlijst gestaan wel 2 jaar en 288 dagen, veel te lang natuurlijk maar ze heeft het wel gered. Mooi, zet hem op Sandy!

Verder ben ik gisteren in Groningen geweest voor mijn wratten, ik heb 3 wratten gekregen onder mijn voet door de afstotingsmedicijnen. Nu moet ik 1 keer in de 2 weken naar de dermatologen in Groningen, daar halen ze er een laagje af en stippen ze het aan met sterke vloeistof. Ze behandelen het langzaam vanwege mijn suikerziekte en het gebruik van prednison. Maar of het gisteren helemaal goed is gegaan weet ik niet want ik heb vannacht niet geslapen van de pijn. Vandaag geen schoen aan kunnen hebben en bijna niet kunnen lopen erg vervelend als je je verder wel goed voelt, maar goed we gaan er maar van uit dat dit voor 1 a 2 dagen is. OOh ja, we hebben vandaag gehoord dat Peter inderdaad naar China gaat, hij heeft toestemming gekregen, dus gaan wij ook naar Peking als het mag van Groningen ten  minste.

Ik wil proberen deze week wat foto´s van de niertransplantatie erop te zetten, deze zet ik dan op de pagina over de niertransplantatie. Misschien zet ik er ook wat van de longtransplantatie bij op al zijn dit niet de meest prettige foto´s. Ik zet deze dan op de pagina longtransplantatie. Zo ik ga verder luieren op de bank met mijn zere voetje. Goede nacht allemaal.

Groeten en veel liefs elvira,  De Foto´s van de longtransplantatie staan erop. 

 

Zo mensen ik ben er weer, na een heel zwaar en geweldig gezellig weekend.

Het is vandaag 20 februari en ben net terug uit Groningen. Ik moest weer even naar de dermatologie voor de wratjes op mijn voet. Nadat ik de laatste keer in Groningen was geweest is het dus toch niet goed gegaan, het is gaan ontsteken en heb 5 dagen niet kunnen lopen, nou ja nauwelijks. Antibiotica gehad en zaterdags was het iets beter. Nu gaan ze het toch weer anders behandelen, want ik reageer veel te sterk op dat aanstipmiddel en dat is te gevaarlijk voor mij. Nu hebben ze het bevroren en dit gaan ze nu iedere week doen, al voelt het nu ook niet echt lekker.

Woensdag 14 februari ben ik met mijn vriendin (Sharon) naar de huishoudbeurs geweest in Amsterdam. Het was super gezellig.

Vrijdag 16 februari ben ik met mijn moeder, zusje, Ans, Nicole, Kristel en Jelle naar DREAMGIRLS geweest bij Cine Star. Dit is een nieuwe film met Beyonce en dergelijke. na de film was er een soort concertje, A tribute to Motown heette dat. Dit was ook erg gezellig. Ja en toen, toen was het carnaval!!!!!    Sonja was om half 3 bij mij, we hebben onze tuinbroeken aan gedaan en we zijn naar Bjorn gelopen. Vanuit Bjorn heeft Sharon ons (Bjorn, Tessa, Kay, Iwan, Sonja en ik) naar Losser gebracht rond 4 uur. De stemming zat er gelijk goed in en we zijn ook om 4 uur begonnen met de witte wijn. Het was echt heel erg gezellig, met heel veel bekenden. Ik had ook nog kaartjes voor Avanti, dus rond een uur of 10 half 11, na wat patat te hebben gegeten, zijn we met de taxi ( van Luttikhuis natuurlijk, met Mike,erg gezellig)  naar Avanti gegaan en daar zijn we verder carnaval gaan vieren. Na heel veel wijn en veel gefeest zijn we om 2 uur terug gelopen naar huis. Lekker geslapen en de volgende ochtend ja...........!

Ik heb Sonja naar huis gebracht en ben toen naar Gronau gegaan met Bjorn, Kay en Sharon.  Kay en Sharon zijn na de optocht naar huis gegaan en Bjorn en ik hebben nog even wat gedronken en een cafeetje gepakt. Mijn zusje heeft ons opgehaald, ik ben naar huis gegaan, ik vond het wel genoeg. Bjorn is nog even naar Nationaal gegaan. Dit was dus mijn carnaval. Jammer dat het afgelopen is hahaha misschien maar weer de stad in het weekend. Zijn er nog gegadigden????? hahaha. Dan na het weekend moet ik 2 dagen naar Groningen voor de follow-up onderzoeken.

Groetjes en liefs van Elvira!!!  

Zo daar ben ik weer en wel op zondagmorgen, 25 februari!

Ik heb een beetje een moeilijk weekend gehad. Maar dat heeft alleen te maken met mijn eigen gevoel. Heb dan ook niet veel gedaan. Vrijdag bij Karlijn en Peter geweest, met hun mee gegaan om een pak te kopen voor Peter, voor zijn stage/afstudeerwerk. Heel mooi geworden. Na het eten kwamen onze ouders en zijn ouders daar ook. Zaterdag heb ik overdag wandel puzzel-tocht gehad van Avanti met de jeugd. We liepen zelf mee als leidsters, was leuk en gelukkig net droog in die tijd. Zaterdag later op de dag heb ik een heel eind gewandeld met Timo, ook dat was heerlijk even in mijn eentje.  s´Avonds ben ik voor de verandering weer naar Karlijn gegaan. Peter was naar Twente. Samen met Karlijn en een vriendin van haar naar een film gekeken en later kwamen Peter en zijn vrienden terug. Was gezellig tot half 2 toen heb ik er 1 naar de stad gebracht en ben ik naar huis gegaan. Volgende week gaan we lekker stappen met Karlijn, Peter en hun vrienden, want dat is waarschijnlijk het laatste weekend dat Peter hier dan nog is. Heb er nu al zin in om te stappen natuurlijk en eigenlijk ook wel dat Peter naar China gaat dan kan ik mooi bij Karlijn in trekken.

Verder ga ik vanavond met mijn moeder naar Groningen. Ik heb daar 2 dagen onderzoeken en die beginnen morgenvroeg om 8 uur. We mogen in het Hotel overnachten dat is wel prettig, alleen balen dat ik niet mag ontbijten s´morgens, dat vind ik altijd zo heerlijk in een Hotel. Maandag nierfunctie onderzoek en dinsdag alles voor mijn longen. Daarna naar huis. Woensdag rust, donderdag met mama en Karlijn dagje weg en vrijdag heb ik afgesproken met Manon (cfer), van de tweeling( Manon en Pascale). En donderdag is ook Sonja nog jarig!! Zaterdag lekker weer uit mijn dak gaan en dan slaap ik ook bij Kar en Peter. Dus mijn week is al weer bijna vol gepland.

Ik ben trouwens afgelopen woensdag ook nog bij de boerderij geweest van Jorien en Roy. Heel gaaf heerlijk rustig en heel veel grond, wordt vast heel erg mooi. Nou tot schrijfs en fijne zondag allemaal.

Veel liefs Elvira!!

Hallo allemaal, het is woensdag 28 febuari en we zijn gister laat terug gekomen uit Groningen.

Het is allemaal wel goed verlopen, ik had alleen een wat hogere bloeddruk en mijn longfunctie was bijna 10% minder en dat was dus niet zo goed. Wat daar de reden van is weet ik niet, wel ben ik vorige week verkouden geweest en misschien dat het daar mee te maken heeft. Ik mocht in ieder geval weer naar huis en moet het thuis in de gaten houden als het nog minder wordt dan moet ik bellen en gaan ze denk ik een bronchoscopie doen. Als het beter wordt is er niets aan de hand. Maar goed tot nu toe voel ik me heel goed dus waar het dan vandaan komt???? Zo dit was het wel weer even ik vertel na het weekend wel wat ik de rest van de week heb gedaan het is namelijk weer tijd om te gaan stappen. Vrijdagavond met Janien en zaterdag met Karlijn en Peter. Groeten!!

Maandag 5 maart!

Zo daar ben ik weer na een heftig weekend. Maar wel heel gezellig. Ik ben vrijdag naar Amersfoort geweest, ik had daar afgesproken met Manon (cf-er). Haar tweeling zus is vorig jaar overleden. We hebben het heel gezellig gehad, veel gekletst, lekker wat gegeten en een beetje gewinkeld. Ik was voor het eerst, jaja, alleen met de trein gegaan en het is me heel goed bevallen. Dus ik ga over een aantal weken ook alleen met de trein naar Yun. Om een uur of half 5 hebben we allebei de trein terug genomen. Toen ik thuis kwam heb ik wat gegeten en me klaar gemaakt om te gaan stappen. Om 21:00 uur ben ik naar Janien gegaan. Daar kwamen Tania en Sanne ook. We hebben even wat gedronken en om 23:00 uur zijn we naar de stad gegaan, naar Paddy´s. Het was echt supergezellig. Ik ben om 2:00 uur terug gegaan met Sanne, omdat ik zaterdag weer de stad in ging met mijn zusje, Peter en wat vrienden van hun. Om half 3 lag ik dus in bed!! De volgende dag zaterdag dus ben ik even naar de sportschool gegaan. Terug van de sportschool heb ik nog een eind met de honden gewandeld en daarna ben ik gaan douchen. Om 21:00 uur was ik bij Karlijn en Peter, voor Peter zijn afscheidsfeestje.We zijn om half 2 de stad pas in gegaan en weer naar Paddy´s, ik vind het daar toch echt wel gezellig!! Om half 5 lagen we in bed, ik sliep namelijk bij Karlijn en Peter. Zondag was ik best goed te pas ik werd pas rond een uur of 10 s ´avonds moe, dat is best netjes vind ik. Tussendoor is Iwan er ook nog even geweest. Donderdag gaat Peter naar China, heel spannend en moeilijk voor Karlijn, maar ergens ook wel een beetje leuk voor mij, want ik ga zaterdag verhuizen, bij Karlijn !! Ik heb vandaag met de GGD gebeld om te vragen welke spuiten je nodig hebt als je 2 weken naar China gaat. Als het spuiten zijn met een dood virus dan mag ik ze hebben en anders niet. Als het levende of verzwakte virussen zijn dan kan ik dus niet naar China, want dan mag ik de spuiten niet hebben. Daarnaast belt de arts van de GGD waarschijnlijk even met Groningen of het wel verantwoord is. Vandaag of morgen bellen ze me daar over terug.

verder ga ik nu zo in de salon aan het werk en als het droog is ga ik daarna weer een eind met de honden wandelen. Ik weet nog niet of ik deze week nog een keer schrijf maar anders volgende week weer. 1 Keer in de week is ook wel genoeg als het zo goed gaat toch------?

Nou geniet van het leven!!! Dat doe ik ook hahahaha. Veel liefs en groeten van Elvira

Donderdag 15 maart.

Zo daar ben ik weer. Het heeft iets langer geduurd had wat problemen met de computer overigens zelf veroorzaakt hahaha. Ik ben vorige week vrijdag bij Karlijn in getrokken, het is leuk en gezellig maar ook wel erg wennen. Vorige week woensdag ben ik naar een huisje wezen kijken voor mijzelf, half april hoor ik of dit door gaat maar het is al voor 99% zeker. Aan de Gronausestraat in Glanerbrug en het is echt helemaal te gek!! Super leuk voor mij. Dus duimen maar weer. Verder ben ik vandaag voor een extra controle toch nog weer naar Groningen geweest, voor mijn longen, tja veel verder zijn we niet. de longfunctie is gewoon wat slechter maar verder voel ik mij heel erg goed dus we wachten het nog gewoon even af en als het zo door gaat moet ik gewoon over 3 maanden terug komen dus niet over een half jaar maar over 3 maanden. Afgelopen maandag ben ik in Den Haag geweest bij de plastisch chirurg, ik wil graag nog wat aan mijn decollete veranderen en mijn buik weer een beetje normaal maken. Nou dat ging niet zoals ik het graag had gewild, mijn vrouwelijke deel is aardig verslapt na de transplantatie, maar volgens de plastische dokters heeft dit vooral te maken met de prednison. Zij vonden ook eigenlijk dat het er nog goed uitzag, nou ja daar zijn de meningen dan over verdeeld, als ik er wat aan zou veranderen wordt het weer een zware operatie en uiteindelijk wordt het weer hetzelfde omdat ik nog steeds prednison gebruik.Wel laat ik mijn buik corrigeren en daarmee bedoel ik dat ik de extra rand die onderaan mijn buik zit weg laat snijden. Deze is ontstaan omdat ik 20 kilo zwaarder ben geweest. Na de niertransplantatie is het nog lelijker geworden en ik wil het graag een beetje mooier hebben. Gelukkig konden ze zich dat wel voorstellen en gingen ze ermee akkoord. Dit gaat alleen wel gepaard met een opname van 2 a 3 dagen maar dat is zo kort dat heb ik er wel voor over.

Nou dat was het een beetje en verder wordt het weer een redelijk weekend. Vrijdag een avond voor mijzelf en zaterdag ga ik uit eten met Avanti met de activiteitencommissie. Dat wordt vast heel gezellig. Daar horen jullie volgende week meer over. Natuurlijk ga ik ook nog even stappen zaterdag, altijd leuk. Leuke mannen spotten hahahahaa.

Veel liefs elvira!!

Hallo Allemaal, het is vandaag 24 maart!

Zo heb een rustige week achter de rug. Afgelopen zaterdag ben ik uit eten geweest met de activiteitencommissie van Avanti. We waren met 15 personen en het was echt heel gezellig en heerlijk eten! Mijn moeder heeft Ilvy, Arjen en mij weg gebracht en opgehaald. Daarna ben ik nog heel even bij mijn tante op de verjaardag geweest. Ik ben met Jochem meegereden naar huis, want mijn zusje was op de fiets en die ging gelijk met mijn nichtje op de fiets naar de stad. Ik zat heerlijk in huis op de bank en dacht ik ga echt de stad niet meer in! Om 1 uur kreeg ik een smsje dat mijn zusje n nichtje naar de stad gingen. Ik ben toch om kwart over 1 naar de stad gefietst gelukkig want het was heel erg gezellig Om 5 uur lagen we helemaal verregend in bed!

Verder heb ik deze week aardig wat geleerd en heb ik donderdag een klantje gehad in de salon. Gisteravond is Jochem bij ons wezen eten, we hebben het erg leuk gehad met zijn drieën. Ik heb ook gisteren mijn computer weer laten maken, want ik had weer alles door elkaar gedaan waardoor ik geen internet verbinding meer kon krijgen hahaa. Als ik dat de volgende keer weer heb krijg ik op mijn donder van de man van de computer zaak in Glanerbrug, dit was namelijk al de 2de keer in anderhalve week. Ook is mijn telefoon kapot en ik hoop dat ik vandaag de nieuwe sim~kaart krijg en dat hij het dan weer doet. Kortom een slechte technische week.

Mijn huisje waar ik achteraan was geeft ook problemen. Ik was de eerste die er belangstelling voor had en kon er dus volgens haar vanuit gaan dat het wel door ging. Zij gaat naar Curaçao en moet dus alles kwijt. Ik had gezegd schrijf maar op wat je waarvoor wilt hebben en dan kijk ik wel wat ik kan en wil overnemen. Nou had ik haar van de week weer gebeld om te vragen of ze al wat op papier had gezet en of ze al met de eigenaar had gesproken. Belde ze steeds niet terug dus ik had al een flauw vermoeden dat er iets niet goed zat. Nou ja hoor, gisteren belde ze ze had mensen gevonden die alles van haar overnamen voor een bepaald bedrag, daar was ik het dus niet mee eens. Ik heb gezegd dat ze dat eerst met mij had moeten overleggen en dat ik graag wil weten om welk bedrag het gaat om te kijken of ik dat ook zou willen. Ik heb het overlegd met mijn ouders en ga haar vandaag weer bellen, want ik wil heel graag in dat huisje. Gelukkig heb ik iemand gevonden die me wel wil helpen. Ik hoop het toch zo, het is echt heel erg leuk voor mij alleen en Timo natuurlijk!!

Nou dat was het allemaal wel weer zo een beetje, vanavond ga ik weer uit eten. Met mijn zusje en mijn 2 nichtjes, Nadine en Joyce. Bij Paddy´s, heerlijk die tappa´s. dan laat ik wel weer van me horen!!

Veel liefs elvira

Zo nog even vertellen hoe het weekend was. Zaterdagavond hebben we heerlijk gegeten en we hebben het ook erg gezellig gehad. Om 12 uur waren we ongeveer thuis dus dat is tegenwoordig vroeg hahaha. We hebben ook foto´s gemaakt die zal ik er binnenkort wel op zetten. Zondag heb ik niet veel bijzonders gedaan. En vanmorgen ben ik alweer dik een uur naar de sportschool geweest. Ik geloof dat Karlijn met Peter aan het skypen is, ik kan ze hier horen praten haha net of Peter in de kamer zit. Ik geloof dat het daar in China midden in de nacht is of heel erg vroeg.

27 April gaat Karlijn 12 dagen naar hem toe, helemaal alleen. Ooh ja en als het goed is heb ik vanaf medio juni een eigen huisje, helemaal top kan bijna niet wachten. In Glanerbrug met inboedel en al dus ik ka n er dan ook al heel snel in. Eindelijk op mezelf, geloof dat ik er echt aan toe ben.

Nou dat was het wel weer voor de maandag! Heel veel liefs elvira

Heb er net nog even foto´s opgezet van nu! Groet

Hallo Allemaal

Weer een week verder dat betekend dus dat het maandag 2 april is. Ik heb een vrij rustige week gehad. ik heb geleerd en een aantal sollicitaties weg gedaan, maar daar is helaas niets uit gekomen. het was wel een hele mooie week om met de hond te lopen dus dat heb ik bijna elke dag een half uur tot een uur gedaan. Maandagavond heb ik geschilderd, ik ben nu bezig met een schilderij voor Bjorn, hij heeft een eigen woning nu en wilde niets hebben dus maak ik een schilderij voor hem. Vrijdag ben ik weer bij de dermatoloog geweest voor de wratjes op mijn voet, dit deed natuurlijk weer even een dag goed pijn, maar nu voel ik het bijna niet meer. Vrijdagavond ben ik met Guus uit geweest, we hebben wat gegeten bij ´het bruggetje´en zijn daar de rest van de avond ook geweest, we hebben het heel gezellig gehad. Over 3 weken gaan we weer een keer met zijn allen uit eten, met de oude vriendengroep. Dit hebben we al eerder gedaan en was zo gezellig dat we het nog maar een keer gaan doen. Nou en verder ben ik dus zaterdag thuis gebleven, n iets gepland, maar ik wilde ook niet weg vanwege mijn zere voet. En zondag heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik heb met mijn moeder de skikleding uitgezocht en gelukkig paste mijn skibroek van 4 jaar gelden nog dus hoef ik geen nieuwe te kopen. We gaan vrijdagochtend om 6 uur weg met: Ans & Henk, Nicole, Jasper, Mark & Kristel, Jelle & Ciska, Pap & mam, Karlijn en ik. Naar Fieberbrunen in Oostenrijk. Er ligt nog genoeg sneeuw tot nu toe. Ach we zien het wel we zijn er in ieder geval lekker even tussenuit. eindelijk weer een keer sinds jaren. Dus wij vieren de Pasen in Oostenrijk. Dat was het wel zo een beetje van deze week.

Liefs elvira!

Hallo Allemaal het is vandaag donderdag en morgenvroeg gaan we naar Oostenrijk! Ik wil alleen nog even melden dat het dinsdag in Groningen allemaal helemaal goed was!! Dus ik ga lekker skiën. De dokter was alleen niet zo blij dat ik naar de plastisch chirurg wou. Maar goed ik ga ernaar toe om te vragen hoe en wat en dan kijk ik wel verder. Hij zei dit ivm prednison gebruik en de diabetes, er zitten gewoon weer aardig wat risico´s aan en ik weet ook nog niet of ik dat wel wil. Maar goed dat is voor latere zorg.

Allemaal hele fijne Pasen en tot na de tijd !!!!! P.s niet te veel eieren eten hè, daar word je misselijk van echt waar!!

Liefs elvira 

Hallo Allemaal daar ben ik weer!!!

Nou we zijn dinsdagavond om half 11 ongeveer terug gekomen. En ik kan er heel kort over zijn het was echt SUPER, GEWELDIG en heel GEZELLIG!!

We zijn vrijdagmiddag aangekomen, toen hebben we de eerste nacht in de bauernhof geslapen, omdat de weken daar van zaterdag tot zaterdag gaan  dus er was nog geen plaats in het appartement. We hebben heerlijk gegeten met elkaar en daarna gepokerd. Zaterdagochtend hebben we de spullen naar het appartement gebracht en hebben we om 8 uur ontbeten, heerlijk!! Daarna op naar de liften, het was er hartstikke groen dus erg veel vertrouwen hadden we er niet in. Maar een keer in de lift lag er steeds meer sneeuw en toen we over de steinplatte kwamen waren ze aan het skiën. Dus dat hebben wij ook gedaan en het ging heel goed, ik kon het nog en heb de eerste dag van half 11 tot ongeveer half 4 geskied, echt super! Het ging gewoon allemaal, lucht genoeg en ook energie genoeg. Dan 1 keer heel hard gevallen, tja het ging lekker dus ik dacht mooi dan gaan we maar gewoon, totdat ik een beetje te hard ging en dus ook heel hard viel hahaha. En na het skiën komt natuurlijk après-ski!!! Heerlijk, daarna douchen en weer gezellig met zijn allen uit eten. De volgende dag ging bijna hetzelfde, alleen mijn lichaam werd wel een beetje moe,maar ik was gelukkig niet de enige! We hebben met de après-ski allemaal een heise oma gedronken hahaah, een lokaal drankje maar errug lekker!! We zijn op deze dag, eerst paasdag dus, nog wel even allemaal naar de kerk geweest om een kaarsje te branden voor Moniek, emotioneel maar ,wel prettig.

Maandag allemaal weer klaar gemaakt om voor de laatste dag te skiën, Dit was wel de zwaarste dag vanwege overal pijntjes haha, logisch natuurlijk. We hebben ook nog in onze korte shirtjes(beha´s) en korte broeken op het balkon gelegen, zo warm was het er wel. Dus eigenlijk een wintersport en zomervakantietje in 1. De laatste avond hebben we gegeten in de après-ski hut. En weer een lokaal drankje als afsluiting gedronken daar. Ook de laatste avond hebben we gepokerd, maar ja ik zal toch wel een keer geluk krijgen in de liefde, want in het spel had ik het absoluut niet hihihihi.

Kortom het was een supergeslaagd weekend. Er zijn genoeg foto´s gemaakt, kijk zelf maar!!

Hopelijk hebben jullie ook fijne paasdagen gehad, ooh ja Sharon en kay hebben van eerste op tweede paasdag een meisje gekregen!

Groetjes elvira!

Zo hallo, 2 weken verder en geen spierpijn of iets meer hahaha. Het is vandaag maandag 23 april!

Ik ben vorig weekend nog wezen stappen, 14 april dus, met Jorien, Tessa en Nicole en het was echt super gezellig! We hebben enorm gelachen, lekker wat gedronken en vooral veel gekletst! Dat gaan we dus zeker nog een keer over doen.

Verder heb ik de afgelopen week veel in huis gezeten, omdat er kunststof kozijnen in Karlijn en Peter hun huis kwamen. Aangezien Peter in China zit en Karlijn de hele week stage moest lopen was ik er dus. Ik ben het niet echt gewend om elke dag om haf 8 uit mijn bed te gaan dus ik was het spuugzat! Donderdagavond ben ik bij Bjorn geweest, ik heb hem het schilderij gegeven dat ik voor hem geschilderd had, hij was er wel blij mee gelukkig! En vrijdagavond hebben Kar en ik een film gehuurd ´de holiday´erg leuke romantische film. Zaterdag heb ik ook niet veel gedaan, ik heb met pap, mam en later Karlijn het huis helemaal schoongemaakt omdat er veel gestoft was. s´Avonds had ik dus niet veel zin meer en heb ik lekker op de bank gezeten. Zondag was de marathon van Enschede daar heb ik nog even naar gekeken en besloten dat ik op training ga en ga proberen om mijn doel te bereiken, om eerst de singelloop te lopen en ooit een halve marathon. We zien wel hoe ver ik ermee kom. Wie niet waagt, wie niet wint, toch?

Later heb ik nog lekker op het terras gezeten met Bjorn en met Nadine, dit was ook gezellig! En nu is het alweer maandag! Vrijdag gaan we Karlijn naar Schiphol brengen, ze gaat naar Peter voor 12 dagen! ALs ik terug ben van Schiphol ga ik lekker de stad in met Sonja en zaterdagnacht is het de nacht van Oranje dus dan zal ik ook wel in de stad zijn te vinden!! Dus als je me zoekt.......... Hahahaha!

Nou tot gauw, geniet van de zon en alles eromheen!!!!!!!

Liefs elvira.  

Ik was het belangrijkste nog vergeten te vertellen vanaf 1 juli heb ik een eigen huisje, helemaal super! In Glanerbrug dus nog 3 maandjes wachten en ik heb eindelijk een eigen stekkie!!!!

 

Hallo Allemaal ik wil alleen maar even iedereen een hele fijne koninginnedag/nacht wensen!! Na dit weekend horen jullie weer van mij......

 

01-05-2007

Hallo Allemaal, daar ben ik weer. De dag na koninginnedag! Ik hoop dat iedereen het gezellig heeft gehad, aan het weer heeft het in ieder geval niet gelegen.

Ik ben vrijdag naar Schiphol geweest om Karlijn weg te brengen, dit was leuk en gezellig. Karlijn was wel zenuwachtig, maar ze is goed over gekomen. Vrijdag waren we om 22:00 uur weer terug. Ik heb snel gedoucht en toen was Sonja er al om te gaan stappen. We zijn naar Paddy´s geweest en hebben ons goed vermaakt. Om 3:00 uur lag ik in bed. Tja en Zaterdag was het de nacht van Oranje in de stad, dus weer de stad in, alleen dit keer, maar Bjorn was er en heb even met Ilvy & Arjen en nog een paar op het terras gezeten. Vervolgens heb ik Bjorn opgezocht en ben ik Tom en Janien ook tegen gekomen met een stel. Het was heel erg druk en super gezellig. Om half 5 ben ik naar huis gefietst. Zondag heb ik het rustig aan gedaan, lekker lang geslapen en verder ook niets gedaan hahaha. Maandagmorgen ben ik om half 11weer naar de stad gefietst, had daar afgesproken met Tom, Janien, Shai en Mighel en Tania waren er. Even gezellig op het terras gezeten en toen gingen ze naar huis. Ik ben ook naar huis gefietst waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had, dus toen ik thuis was heb ik even met Ilvy gesmst. Ilvy was ook in de stad met een stel, dus nadat ik wat gegeten had ben ik weer naar de stad gefietst (hahaha mijn beweging wel gehad die dag). Ik was er om half 4 en ik was s´avonds om 22:00 uur weer thuis. Het was dus weer gezellig. En vandaag heb ik Timo weer opgehaald gelukkig, ben ik niet meer helemaal alleen thuis. Het bevalt me trouwens gelukkig wel goed zo, lekker mijn eigen gang kunnen gaan. Nou en verder ga ik morgen met Iwan planten enz. kopen voor moederdag. Donderdag moet ik naar Groningen, dan gaan ze een nierbiopt doen. Dat is normaal, dat ze dat doen meestal een half jaar na de transplantatie en bij mij iets later. Nou dan hebben we dat ook weer gehad. Baal er wel een beetje van, nu het zo goed gaat moeten ze eigenlijk van me afblijven maar ja....wat moet dat moet! Dat was het wel weer voor een weekje en ik vertel volgende week of als ik zin heb wel weer verder.

Liefs elvira! 

Zo mensen daar ben ik weer en wel op maandag 7 mei.

Morgen halen we Karlijn weer op van Schiphol moet ze haar Petertje weer achter laten, gelukkig hebben ze het wel leuk gehad samen! Ik heb me ook heerlijk vermaakt in mijn eentje, het is me gelukkig heel goed bevallen dus nu maar wachten tot ik in mijn eigen huisje kan. OOh ja ik heb mijn nierbiopt gehad afgelopen donderdag, nou dat viel me echt 100% mee. Het ergste vond ik dat ik 4 uur plat moest liggen en daarna nog 2 uur in bed blijven. Het enige dat je voelt zijn de verdovingsspuitjes en verder niets. Dan komt er een heel groot stuk drukverband op voor een ontzettend klein gaatje hahaha. De uitslag krijg ik 22 mei, alleen mijn bloeddruk was niet goed, deze was te hoog??? Nog nooit gehad, vind het wel vreemd en het is ook niet goed voor de nier, dus als het de 22ste nog zo is gaan ze mij er medicijnen voor geven. Verder mocht ik na 6 uur weer gewoon naar huis.

Woensdags planten gehaald en s´middags de stad in geweest met Iwan, omdat hij nieuwe kleren moest en ik hem daar dus bij hielp. Hannie was er blij van dat ik dat wel wilde doen. Hij is in ieder geval geslaagd!! Dus ik heb mijn werk goed gedaan hahaha. En vrijdag heb ik eigenlijk niks gedaan, voelde me niet zo lekker denk ivm de bloeddruk, dat ik dat niet snap. Zaterdag had ik om 8 uur al bardienst bij Avanti met Ilvy. Het was best druk en dat vond ik erg leuk. Ilvy moest om half 11 weg gelukkig kwam er wel iemand anders, want om 11 uur werd het me toch druk pfff, maar ik vond het wel prettig nu weet ik in ieder geval aardig de weg. Om kwart voor 2 kon ik weg. Ik ben toen naar Guus gegaan, omdat we samen naar Kay en Sharon gingen. Echt een heel lief en schattig meisje ´Sam`. Heb haar lekker een tijdje op schoot gehad. Later ben ik met Guus mee gegaan naar huis en hebben we daar wat gegeten. 

Vervolgens nog even bij mijn buurjongetje geweest naast mijn ouders, hij werd namelijk 18!! Daarna naar huis en lekker op de bank gezeten en gelegen. Geen geld meer om te stappen en ik geloof ook niet dat er iemand ging. Zondag ook niet veel gedaan eigenlijk alleen gefietst met mams naar Gronau, omdat we dachten dat het koopzondag was, hahaha, maar we zijn zo weer terug gefietst, want alles was dicht. Nou en vanmorgen ben ik naar de sportschool geweest, het moest weer van mezelf. Ik ga straks op hardloop training. Daarnaast naar de sportschool en dan nu ook maar vol houden. OOIT wil ik toch die halve marathon lopen en eerst de singelloop dus .......trainen maar!

Nou ik stop er weer mee!! Heel veel liefs elvira!!

Hallo Allemaal, 15 mei,

Mijn zusje is weer terug en we zijn dus weer samen in huis. Wel weer gezellig, maar alleen beviel me ook goed. Ik ben netjes naar de sportschool geweest en ben begonnen met aqua-jogging bij Aquadrome op dinsdagavond. En jaja ik heb me opgegeven om te gaan trainen voor de 5 km....we zullen zien. Verder heb ik een leuk weekend gehad. Ik heb weer ergens vertrouwen in gehad wat anders afliep dan ik graag wou dus gaan we maar weer verder met flink genieten! Vrijdag ben ik gaan stappen met Janien en Sanne. Bij Paddy´s natuurlijk, het was heel gezellig en om 3 uur lag ik in bed, omdat ik de volgende dag met Janien naar de beurs ging in Hardenberg. Hahaha gelukkig waren we redelijk op tijd in huis anders was het niet goed gegaan!! We hadden wel vreselijke dorst maar verder ging het wel! De beurs was all in dus dat scheelde... Zaterdagavond ben ik bij Tom en Janien gebleven, Tania en Mighel waren er ook. Mighel had tappa´s gemaakt echt heerlijk super lekker!!  

Nou.... en nu is het dinsdagavond. Donderdag is het Hemelvaart, dan ga ik met Sonja op stap. Vrijdagochtend heb ik een bruidsmake-up en s´avonds niets tot nu toe. Zaterdagavond ga ik lekker stappen met in ieder geval mijn zusje en daarna zal ik wel weer schrijven, zodat jullie in ieder geval op de hoogte blijven van mijn leventje nu....wat me overigens redelijk goed bevalt. Ik mis nog een aantal dingen, maar daar heb ik nog tijd genoeg voor. Zoals onder andere werk!!!! Straks in ieder geval eerst mijn eigen domijntje!! Weer een wens vervult.

Jullie kunnen me ook altijd nog opzoeken op hyves, wat ook erg leuk is.

OOh ja nog iets, ik ben vandaag weer in Groningen geweest. Dit keer naar de plastisch chirurg, om te kijken of ze wat kunnen doen aan mijn buik. Nou de Dr. wil wel het vel er tussen weg snijden wat over is, maar goed er zitten gewoon meer risico´s aan vast bij mij en het is ook maar de vraag of het mooier of beter wordt. Toch wil ik het proberen, want ik vind dit echt heel erg en voel me er ook heel erg onzeker door. Dus de aanvraag wordt nu door gestuurd en dus even wachten!!

Allemaal fijne Hemelvaart en een goed weekend en uuuh Heinig An!!

Zooo daar ben ik weer 25 mei.

Nou hemelvaart goed doorgekomen hoor. Lekker de stad in geweest met Sonja en om half 3 thuis. De volgende ochtend had ik een bruidje, dit is allemaal heel goed gegaan. Ze was heel tevreden en ik ben er  s´avonds nog even geweest om het bij te werken. Uiteraard ben ik toen even gebleven wat ze gevraagd had. Zaterdag ben ik weer uit geweest. Eerst naar Aspen met Karlijn en Nadine en daarna naar paddy´s met Janien, Tom en Leon. Was weer erg gezellig Bjorn en Tom ook nog even gezien en vervolgens was het weer half 6.

Dinsdag ben ik weer in Groningen geweest voor de uitslag van de bioptie en gewoon voor controle. Alles was goed, mijn bloeddruk was ook weer goed dus geen extra medicijnen meer. Na een uurtje kon ik weer naar huis.Wel heb ik nog even met Sandy gesproken, ze moest ook weer op controle, het ging gelukkig weer beter met haar.

Woensdag hebben we nieuwe kleren gekocht voor de bruiloft van Jelle en Cisca. Daar zijn we dus gisteravond geweest. Het was heel gezellig en ze zagen er ook heel erg mooi uit. Lekker gegeten en gedronken en met Luttikhuis weer naar huis gegaan. Nu is het dus vrijdag en ga ik vanavond naar Avanti. Daar is de afsluiting van het 7-tal toernooi en dat is altijd erg gezellig. Ik slaap dus in Glanerbrug haha.

Afgelopen woensdag hebben we ook vergadering gehad over het kamp van Avanti , van 8-9-10 juni, met 129 kinderen. Dat wordt weer erg gezellig. Eerst 8 juni naar de toppers en dan direct door naar het kamp. Dus een weekend met erg weinig slaap. Maar wel super gezellig.

Misschien gaan we zaterdag ook nog even stappen maar dat weten we nog niet zeker. Nog 6 weken en dan heb ik mijn huisje!!! Komt nu lekker dichterbij!!

Nou allemaal goed weekend.

Liefs elvira!

Zo hallo weer en wel op donderdag 31 mei.

Alles nog goed hier, mijn huisje komt nu lekker dicht bij. Ik heb er heel erg veel zin in om echt mijn eigen leven opnieuw te beginnen, nu is het voor mij echt. Eindelijk!! Ik ben vrijdag dus bij Avanti geweest en heb er bijna afgesloten haha. Ben tegen 2 uur naar huis gefietst met Ilvy en Arjen. Dat betekend dus dat het weer erg gezellig was. Zaterdag had Kar geen zin om de stad in te gaan en Nadine kwam hier, dus ik had besloten om dan ook maar niet te gaan, maar ik baalde wel. Ik had Nadine opgehaald van het station en toen belde Bjorn of ik de stad nog in ging....tja.....dus toch om 12 uur richting de stad gefietst. Was ook leuk. Ik heb tegen half 4 uur nog even een broodje shoarma gegeten met Peter en Bjorn en ik lag om half 5 weer in bed. Kortom weer heel veel plezier. Vandaag ben ik weer naar de sportschool geweest ooh ja en afgelopen dinsdagavond ben ik met Tessa en Nicole naar Jorien geweest. Naar de boerderij, nou het was echt super mooi, heel lux en heel erg ruim. Ze had ook al 2 geiten haha, best grappig. Niets voor mij, stilte vind ik lekker, maar niet altijd en zo ver weg van al mijn vrienden en familie is ook niets voor mij. Dus Glanerbrug is perfect voor mij.

Zaterdag begint mijn hardloopclinic. Ik moet voor de eerste keer eerst naar het FBK stadion met alle mensen die er aan mee doen. Daar krijgen we dan ook de eerste training. Spannend....we zullen zien.

Vanavond ga ik even de stad in met Karlijn, even shoppen. Ze had een mooie broek gezien dus we gaan even kijken.En Katarien is jarig vandaag (mijn nichtje in Nieuw-Zeeland), dus van Harte Gefeliciteerd Katarien!!! Nou ik denk dat dit het wel weer was voor vandaag. Fijn weekend maar weer.....veel liefs en groeten van L4a.

 

4 juni 2007,

Hallo Allemaal, allereerst natuurlijk de Grote Donorshow!! Ik kan er heel kort over zijn FANTASTISCH!!

Ik vond het echt een geweldig goeie stunt, zelden zo´n goeie actie gezien. En waarom??

Nou toen ik op de wachtlijst kwam te staan was ik nog net op tijd. Toen was de wachttijd voor nieuwe longen ongeveer 2 jaar, ik had binnen een jaar al longen nodig en kwam dus high urgent te staan, ik heb het op het nippertje gered. Mijn vrienden en vriendinnen met cf, die ongeveer een jaar na mij op de wachtlijst zijn komen te staan, die zijn inmiddels of overleden of ze moeten heel hard duimen dat ze het gaan redden. Je moet nu namelijk ongeveer 4 jaar wachten en je komt pas op de wachtlijst te staan als je al bijna niets meer kunt en zuurstof hebt. Ik had nooit 4 jaar kunnen wachten en als het dus toen al zo slecht was gesteld met het aantal donoren als het nu is dan had ik niet meer geleefd! Dus de mensen moeten gewoon wakker worden geschud, het is nog altijd zo dat mensen er niet genoeg bij stil staan, maar op het moment dat ze er noodgedwongen over moeten nadenken is het te laat. Als een mens zo ziek wordt als dat wij zijn (of iedere andere ziekte waarbij een orgaan nodig is) voor een longtransplantatie (of niertransplantatie) dan wil  iedereen wel een orgaan ontvangen, uitzonderingen daar gelaten, en dat is 1 ding dat ik zeker weet. Maar wel ontvangen en niet doneren klopt natuurlijk van geen kant!! En dan spreek ik alleen nog maar over de longen en de nieren, omdat ik daar zelf ervaring mee heb. Laat staan het hart, de lever enz.! Zo ik heb gezegd wat ik wou zeggen en nu verder met mijn nu zo geweldige leventje!!

Oke mensen ben je nog geen donor, wordt het dan nu!!

Ja en dan ik weer, waar was ik gebleven! Ooh ja vrijdag heb ik vrij rustig aan gedaan, omdat ik zaterdag vroeg op moest om naar het FBK stadion te gaan. Ik vond het hartstikke leuk, ik weet niet of ik het ga redden maar, ik ga het zeker proberen. Het is de bedoeling dat ik op 6 oktober de 5 km ga lopen en als het goed bevalt ga ik daarna natuurlijk door trainen om mijn doel te bereiken, de halve marathon! Dus ik heb echt een heel rustig weekend gehad, zaterdagavond ben ik ook thuis gebleven. Was wel een keer goed en ik had geen geld om te gaan stappen (beetje sparen hè voor mijn huisje) dus thuis gezeten. Voorbereiding op een zwaar weekend dat eraan komt. Morgen begint mijn eerste echte training om 19:00 uur bij Avanti. Na de hardlooptraining moet ik aquajoggen hahaha, beetje verkeerde planning, maar misschien is dat ook wel lekker. Verder heb ik woensdag niets en dan donderdag moet ik naar Jorien vast voor haar verjaardag en ook nog naar Avanti om de spullen voor het kamp vast te brengen. Tja en dan vrijdag....heerlijk naar de TOPPERS en daarna direct door naar het kamp, dat zal dan zeker nachtwerk worden. Zaterdag is het ook erg gezellig op kamp dus weer laat en zondag terug en gezellig afsluiting in de kantine.

Dus dat wordt heftig, ik zal mijn fototoestel overal mee naar toe slepen. Dan kan ik weer wat nieuwe foto´s erop zetten. Heb er wel heel erg veel zin in. Hopelijk zit het weer wel mee. Nu ga ik maar even een uur met de hond lopen. Allemaal de groeten!! Liefs elvira. Vanaf 1 juli begin ik weer met een nieuw deel op de site. Dan heb ik als het goed is mijn huisje en dan begin ik met het deel ´´Mijn nieuwe leventje´´. Dat geef ik dan nog wel een keer aan!

 

Hallo daar ben ik weer 13-6-´07

Zo na een zwaar weekend zal ik jullie even weer bijpraten. We zijn dus vrijdag naar de TOPPERS geweest. Karlijn, Myrhte, Myrthe en ik. Het was echt Super en daar ga ik ook zeker nog een keer naar toe. We hebben een paar foto´s gemaakt en die zal ik op de site zetten. We hebben de hele avond gezongen, gelachen en gedanst!! Heel Gaaf. Daarna hebben ze mij afgezet op het kamp van Avanti, daar was ik dus om kwart voor 3 s´nachts. Ik lag om 4 uur in bed en was om half 7 weer wakker, dat is dus 2 en een half uur slaap! Toen een gezellige warme dag op kamp!! s´Avonds natuurlijk met alle leiders en de rest van personeel (keuken, T.D, enz.), gezellig samen in de tent wat drinken en hapjes. Het was natuurlijk heel gezellig en het was half 5 toen ik in bed lag. Om half 9 was ik er weer uit. Dus in totaal ruim 6 uur geslapen in het hele weekend. Al is dat nog best veel hahaha. Zondag hebben we nog brand alarm gehad en kwamen er dus een paar mooie brandweermannen kijken, gelukkig was het vals alarm. We hadden wel gebeld maar ze waren al onderweg. De rook van het patat bakken was naar binnen getrokken.

We hebben het kamp afgesloten in de kantine en toen op naar huis. Nadat ik Timo op had gehaald. Ik heb een half uur met hem in de auto stil gestaan voor het huis, vanwege het noodweer. Wat een hagelstenen zeg! Tja en toen ik een keer binnen was, waren er die 2 kleine donderstenen van Karlijn. Ze heeft nu namelijk 2 kleine zwarte katjes, errug leuk en dat vond Timo dus ook. De katjes vonden Timo alleen niet zo leuk, ze waren heel erg bang. Nu zijn we 3 dagen verder en het gaat een stuk beter. Timo slaapt alleen boven s´nachts! Ook van deze 2 doerakken heb ik natuurlijk foto´s! Maandag beetje rustig gedaan en even geslapen natuurlijk. s´Avonds had ik een gesprek met mijn nieuwe huisbaas. Dit is gelukkig positief verlopen en gisteren belde Carina dat ze 28 juni vliegt en ik dan dus de sleutel op kan halen bij haar Moeder. Yes eindelijk nog 2 weken!!!!!!! Dus ik ben lekker jarig in mijn eigen huis!!

Gister (dinsdag) ben ik in Groningen geweest. Controle voor de longen, helaas was dit niet helemaal goed. Mijn longfunctie gaat steeds achteruit, FEV1 was ooit 1.91 en is nu 1.46, dus bijna een halve liter minder, verder voel ik me heel goed, dus ik mocht gelukkig wel gewoon naar huis. Nu krijg ik deze week telefoon, want ze gaan een bronchoscopie doen, nog deze week of begin volgende week. Het kan zijn dat er ergens in een van de vertakkingen een vernauwing zit, verder hebben ze een sputumkweek gedaan en zout door mijn neus laten lopen en opgevangen om te kijken of er een virus in zit. Ik heb geen klachten behalve dat ik inderdaad vrij snel buiten adem ben. Ik heb gister wel mijn hardlooptraining gehad, maar deze kon ik ook niet vol houden en daar baalde ik enorm van, mijn buik zat me ook heel erg in de weg. En misschien nog wat naweeën van het weekend, balen was het in ieder geval wel. Na het hardlopen nog wel gaan aquajoggen en dat was wel erg lekker! Ik moet alleen deze week wel nieuwe schoenen kopen voor het hardlopen, want die van mij zijn te oud en geven geen vering meer, dus dat wordt weer een hele uitgave.

Tja en verder leef ik dus nu heel erg naar mijn huisje toe! Vrijdag ga ik naar Guus Meeuwes in Eindhoven met Karlijn, Nicole en Kristel, we blijven daar ook slapen. Eindelijk een keer naar Guus Meeuwes, dat wil ik al sinds ik op de IC wakker werd met het nummer´Geef  mij je angst´ van hem. Zaterdag gaan we stappen en zondag is het vaderdag en rustdag. En dan hoor ik het wel wanneer ik naar Groningen moet en uiteraard zet ik dat wel weer hierop. Het is wel een beetje Spannend!!

 

Veel liefs van Elvira!! nu even bezig met de foto´s!

18-06-´07 Ja daar ben ik weer!!

Groningen heeft afgelopen donderdag gebeld. Het was dus inderdaad niet goed, de artsen willen het wel graag even uitzoeken, mijn lever was ook achteruit gegaan en dus wordt ik woensdag even opgenomen. Ik mocht kiezen of in het hotel of in het ziekenhuis, ja das wel een hele moeilijke keuze, maar ben toch tot de conclusie gekomen dat ik liever in het hotel verblijf in verband met het ontbijt haha.

Woensdag wordt er een echo gemaakt van mijn lever, wordt er een longfunctie gedaan en wordt er weer bloed geprikt. Donderdag heb ik niets en vrijdag gaan ze een bronchoscopie doen en tijdens de bronchoscopie worden er dan hapjes uit mijn longen gehaald, dit om te kijken of er een vorm van afstoting zit of eventueel een ontsteking. Verder kan het ook zijn dat de vernauwing groter is geworden, dit is dan ook te zien en dat zullen ze mij dan tijdens de scopie ook laten zien hoop ik. Ik blijf namelijk wel bij, wil geen verdoving (slapen dus). Dus het is wel even spannend.

Nou verder ben ik naar Guus Meeuwis geweest en het was heel erg mooi, we hadden een goed uitzicht en heb er enorm van genoten. Lekker geslapen in Sevenum in een hotel en natuurlijk een heerlijk ontbijtje zaterdagmorgen. Zaterdag eind van de middag had ik verjaardag van Ilvy en zaterdagavond ben ik weer naar de stad geweest met Karlijn, Nicole (zusje moniek) en Myrthe. Het was gezellig, was alleen wel iets te jong allemaal. Ik heb wel een hele tijd gepraat met een oud klasgenoot en dit was erg leuk. Het was wel weer half 6 dus heb me wel vermaakt. Zo heb ik me in ieder geval niet druk kunnen maken over deze week. OOh ja en voor de verandering heb ik ook weer 3 afwijzingen gekregen op sollicitaties, ik krijg er heel wat zo, misschien een nieuwe verzameling?????

Tja en dan nog iets heel positiefs, Carina gaat 28 juni al weg en dus kan ik dan de sleutel ophalen en in mijn huisje. JOEPIE, JOEPIE, JOEPIE......daar ben ik echt helemaal gelukkig mee nog maar 2 weekjes!!!!!!Dus deze week nog even Groningen en dan op naar de Gronausestraat!!

Jullie horen het wel weer veel liefs elvira!

Nou hallo allemaal, 24-6-07

En wel vanuit Groningen dit keer. Ik heb afgelopen vrijdag de bronchoscopie gehad, het ging op zich goed je voelt het wel als er een hapje uit wordt genomen maar het is wel goed te doen. Alleen 4 uur later kreeg ik telefoon dat de uitslag niet goed was. Het is afstoting en of ik s´avonds weer terug kon komen of zaterdagochtend. Nou vrijdag had ik geen zin meer en ben dus gisterochtend weer terug gegaan naar Groningen voor opname! Er loopt nu een infuus met 3 dagen 1000mg prednison, en ik geloof dat ik daar nog wel het meeste van baal, want dan word ik weer dik terwijl het net een beetje beter werd, maar goed ik heb geen keus en dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste maar voor mij is het wel heel erg. Het is sowieso heel gek, omdat ik me wel goed voelde en eigenlijk geen klachten had of nou ja bijna niet.

Het is echt even een stootkuur en als alles goed is mag ik daarna weer naar huis. Het komt veel vaker voor gelukkig dus het is niet ernstig. Het is een spoedopname, dus ik heb mijn eigen arts nog niet gezien, maar ik neem aan dat dat morgen gaat gebeuren en misschien dat ik dan ook al wel weet wanneer ik weer naar huis mag en dan wel bijna mijn eigen huis!!!! Als het goed is ben ik dus gewoon thuis met mijn verjaardag en kan ik er ook gewoon een feest van maken, want ziek ben ik niet.

Heb nu wel wat last van de prednison, erg hoofdpijn en mijn suikers zijn heel hoog waardoor ik hele zere benen en heupen heb. Maar goed de dokter vanmorgen zei, als ik alleen al opschrijf 1000mg prednison krijg ik al hoofdpijn laat staan als je het binnen krijgt! Maar goed zo meteen weer een gift en dan heb ik er al 2 op zitten. Moet wel thuis dan weer afbouwen vanaf 60, hopelijk heel snel dat ik niet te dik word.

Als jullie mij niet herkennen woon ik in ieder geval over een week aan de Gronausestraat, hihi, moet er maar om lachen hè, want moet blijven onthouden een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!

OOh ja en ik heb een sollicitatie gesprek gehad. Ik had maandag kunnen beginnen en dan begon de training ook en daar kun je geen dag van missen, dus dat gaat nu niet door. Tja die planning van mij daar moet ik maar eens aan werken, want die loopt altijd in het honderd. Ach 1 keer een kans dan zal er wel weer een kans komen hopelijk!!

Nu moet ik maar naar mijn huis toe leven, daar kan ik vanaf donderdag in en dan ben ik jarig, dat vier ik zaterdagavond voor de vrienden ( jaaa die heb ik nog) en zondag als het lukt in mijn eigen huis voor mijn fam. Verder wens ik iedereen een hele goeie zomer, die is namelijk begonnen hè 21 juni en hele fijne vakanties!!

Veel liefs elvira 

Nou mensen vanaf nu moeten jullie verder lezen in ´´mijn nieuwe leventje´´! Hier begint steeds de pagina met het laatste wat ik geschreven heb zodat je niet iedere keer als je leest eerst helemaal naar beneden moet scrollen.