Harstikke leuk joh
Start Cystic Fibroses Longtransplantatie Mijn leven na de transplantatie In het verleden... Vragenlijstjes about me!!! Dokter Essers Dagboek Harstikke leuk joh Foto's------>{nieuw} Gastenboek E-mail links

 

bulletIk heb al veel zitten dagdromen en fantaseren over hoe het na de transplantatie zou kunnen gaan. Ineens denk ik aan een toekomst die voor me ligt, terwijl ik eerder nooit langer dan een dag voor me uitkeek. Ik was met het idee opgegroeid dat ik door mijn ziekte niet oud zou worden...Daardoor ging ik alleen nog maar meer genieten van de dingen in het leven...'Ik ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit', whiiii go essers!! whahaha. Maar 't is wel zo. Ik wil zoveel mogelijk leuke dingen doen, ook al is het gevolg dan dat ik in het ziekenhuis terecht kom. Alhoewel, dat was eerst zo. Nu ben ik wat voorzichtiger. Ik doe wel leuke dingen, maar wil er niet meer door in het ziekenhuis komen. Misschien dat ik nu beter besef dat 1 zo'n antibiotica kuur, toch heel veel teweeg brengt. Wéér een beschadiging aan je longen erbij, waardoor je weer een stap terug zit, en zowieso ben ik zodra ik in het ziekenhuis lig, meestal qua conditie weer helemaal terug bij af, en zou ik weer helemaal opnieuw moeten beginnen. Dat vind ik sonde van mijn opgespaarde kracht, om die zo weg te gooien zeg maar. Dus: leuk, maar voorzichtig. Ik wil het er toch goed vanaf brengen met die transplantatie he, dus moet ik er ook wat voor doen en mijn longen in de beste conditie houden!!!
Mijn ouders en ik hebben besloten dat ik na de transplantatie, als ik zeg maar 'een nieuw leven begin', mijn moeders voornamen mag krijgen. We weten alleen nog niet of dat gaat lukken, want dat moeten we voor elkaar zien te krijgen bij de rechtbank. Maar als het lukt, heet ik vanaf dan Esme Anna Elizabeth Louise Petronella Theodora Geurkink, whahaha, coowl he. Ja ik heb adelijke voorvaderen dus wat wil je. haha.

      

bulletMijn wens is om eens nog eens een (soort van) wereldreis te maken.

      

bulletVerder is mijn droom nou om een onwijs leuk zelfgebouwd(?) huisje te hebben als ik oud wijs en gezond genoeg ben om op mezelf te gaan wonen.

      

bulletEn ik wil graag een heeeeeeele mooie luxe auto, whaha, maja dan denk ik niet aan centjes, hihi.

     whahaha

bulletEn ik wil weer gaan paardrijden als het kan i.v.m. infectie gevaar. Vanaf dat ik in groep 7 op de basisschool zat heb ik paardgereden, het was alles voor me, geweldig!!! Nu rijd ik ongeveer al 2 a 3 jaar geen paard meer.

 

bulletOok ben ik gek op dansen en lijkt het me leuk daar iets mee te gaan doen.

   

               

bulletVerder wil ik dan ook eens verder bekijken wat ik wil qua carrière.

bulletEn ik wil weer onwijs gaan genieten, en lekker uitgaan, zwemmen, naar dorp gaan, dat soort dingen!!!
bulletMaar uiteraard ook gewoon genieten van mijn ademhaling, die hoeveelheid lucht, en van de energie!!!

 

Als je mij en anderen dit gunt, mag je trouwens gelijk wel even donor worden

 

Omhoog