www.longtransplantatie.nl

Portaal voor ervaringen met longtransplantatie

Een weg naar en na een dubbele longtransplantatie

Welkom in mijn Dagboek

Deze site is ontstaan op 27 Augustus 2002

en voor het laatst bijgewerkt op Zaterdag 11 November 2006

wilt u reageren  Email  of schrijf in mijn  Gastenboek

Ga hier direct naar:

  mijn update

11 November 2006

 

Hoofdmenu:

Start
Inleiding
De screening
Het wachten
De transplantatie
Nu verder
Links

 

Submenu:

Mijn afweerstoornis
Gastenboek
MSN Chatgroep

 

Foto album:

Na transplantatie
Thuiskomst
Avondvierdaagse

 

 
bullet

Hoe het begon ...

 
bullet

Dinsdag 27 augustus 2002.

 

Vanaf het moment dat mij werd gevraagd na te denken over een mogelijke longtransplantatie, ben ik een "dagboek" bij gaan houden, met als doel hier ooit nog eens wat mee te doen.

 

Toen ik in Juli 2002, in contact ben gekomen met Paul (beheerder van deze site) en Arian, werd mij al snel gevraagd, of ik niet een eigen bijdrage aan dit Portaal wilde onderhouden. Er bleek een behoefte te zijn naar ervaringen van hen die al bezig waren met de weg naar en na een (long)transplantatie. Voor mij een unieke kans, waarbij ik zal proberen mijn ervaringen en gevoelens zo goed mogelijk weer te geven..

 

Het is mijn wens, dat mijn bijdrage, anderen kan helpen bij de moeilijke keuze die een (long)transplantatie met zich meebrengt. Ik heb gemerkt dat naast doorzettingsvermogen, en een positieve instelling, lotgenotencontact een belangrijke hulp is bij de verwerking van alles waar je mee te maken krijgt, als je voor (long)transplantatie kiest.

 

Daarnaast zijn er helaas ook lotgenoten die het niet halen, zij en hun nabestaanden mogen niet vergeten worden!

 

Dit geld natuurlijk ook voor alle donoren, dankzij hen krijgen wij immers uiteindelijk een nieuwe kans op een betere "kwaliteit van leven"!!

 

Verder hoop ik, dat ook "gezonde" mensen, artsen en verpleegkundig personeel, die deze website lezen, een beter zicht krijgen in de voor ons zo kleine wereld, zodat op deze wijze de drempel in omgaan met chronisch zieken wordt verlaagd, en een goede hulpverlening mogelijk maken.

 

Wilt u reageren, heeft u vragen of opmerkingen, of heeft u relevante informatie die u met anderen wil delen, laat het mij weten.

 

 

Hit Counter

 

voor vragen / opmerkingen of suggesties