Welkom op mijn site   

 

 

Jan Feikens   mijn longtransplantatie

                                                                                         

Wie zijn wij:

Jan 39 jaar en getrouwd met Stans 37 jaar

Wij hebben 3 kinderen: Loysa en Elvira beide 10 jaar en ManuŰla 4 jaar

Jan werkte bij Scania (vrachtauto producent) op de afdeling logistiek. Hij werkte in het magazijn en was voornamelijk heftruckchauffeur.

Jan zijn hobby was om in de tuin bezig te zijn (helaas kon hij dat niet meer toen hij ziek werd), bouwpakketten maken en Jan is tijdwaarnemer bij het wedstrijdzwemmen van onze oudste dochters. Ook deze hobby wil hij zo snel mogelijk weer oppakken. Het sporten (wat hij altijd heel veel heeft gedaan) ging ook niet meer vanwege de ploegendienst die hij toendertijd draaide.

 

Ik ben dus Stans en heb deze website gemaakt. Mijn hobby's zijn: de computer, borduren (foto's van de kinderen) en "vroeger" deed ik aan volleybal. Ik heb me altijd veel voor de school en met de activiteiten van de kinderen van het dorp ingezet, maar de laatste tijd ging dat ook niet meer omdat ik er voor Jan moest zijn. 

 

Loysa en Elvira is een eene´ge tweeling en zit in groep 7. Zij hebben dezelfde vriendinnen en zitten allebei op wedstrijdzwemmen bij de voorselectie. Hun zusje ManuŰla zit in groep 1 en is een lief ondeugend meisje. Ook zij heeft het er nu al over om bij de Spatters te gaan. Zie: www.zpcdespatters.nl

 

Wij hebben een hond als huisdier. Hij heet Komeet. Het is een Basset ArtÚsien Normand, in de volksmond: franse basset Zie: www.fransebasset.net de site van mijn ouders.

 

Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Laat een berichtje achter in ons of stuur een

 

Traduction franšais

Deze site is in oktober 2005 ontstaan.

 Hit Counter                           

'n Nieuwe start, zo anoniem
zou de ander in de verte
kunnen zien
wat er gebeurt?
'n Nieuwe start, zo anoniem
het is de gift, een naamloos cadeau
een nieuw geluk,
het is de gift, een geluk is ingekleurd