Start

Lex is op 2 Januari 2005 Overleden......

 

 

DIVERSE INTERESSANTE, INFORMATIEVE EN LEUKE SITES

Laatst bijgewerkt 07-12-05 21:50:36

www.oef.nl officiŽle naam achter deze site is Stichting Ouderen en Cystic Fibrosis, maar afgekort naar het 'simpele' OEF. Een site opgezet voor volwassen CF-ers met veel informatie, handige tips en hieraan gekoppeld een mailinglist die alleen toegankelijk is voor CF-ers via een aanmelding, zodat hier in vertrouwen de specifieke CF-problemen, maar ook andere vraagstukken van medische, maatschappelijke en ook persoonlijke aard uitgewisseld kunnen worden. Behalve informatief ook een belangrijk sociaal contact. De groep bestaat nu uit zo'n 75 leden, waaronder ook enkele Belgen; omdat dit medium daar ontbreekt hebben zij zich bij ons aangesloten.Omdat er onder de partners van Cystic Fibrosis patiŽnten behoefte aan bestond is er voor hen ook een mailinglist opgezet waarin zij hun eigen gevoelens kunnen delen. 

WWW.LONGTRANSPLANTATIE.NL    Een site met ervaringen van patiŽnten die wachten op een transplantatie, reeds getransplanteerd zijn, maar ook van enkelen die het niet mochten redden.. .

WWW.NCFS.NL    De officiŽle site van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

WWW.SPELPUNT.NL Een site om on line allerlei spelletjes te doen, naar keuze kun je gewoon oefenen of het opnemen tegen een tegenstander op het web.