Start

Lex is op 2 Januari 2005 Overleden......

 

 

EEN DAG NIET GELACHEN IS EEN DAG NIET GELEEFD !

Hieronder een korte omschrijving van ons gezin en onze bezigheden

 

Nou dit zijn wij dan: Papa Lex(47), Mama Mary(36) en onze dochter Samantha(6)

We zijn op 2 augustus 1991 getrouwd en we wonen in een maisonnette in Schiedam-Noord, in een rustige omgeving met veel groen, maar ook goede verbindingen met het centrum zoals de tram, het is een gezellige buurt met erge aardige behulpzame buren. 

Ik ben zelf altijd werkzaam geweest als magazijnmedewerker in het garagebedrijf, ooit begonnen als ventje die met een te grote stofjas om zich heen stond te kijken naar al die onderdelen met hun vreemde nummers en heb het later "geschopt" tot partsmanager in een magazijn waarin ik leiding gaf aan een team van 3 personen, een erg interessante, veelzijdige, maar ook drukke baan. Naast mijn werk ben ik ook altijd nogal sportief bezig geweest met voetbal als keeper in de hogere elftallen van de lagere afdelingen, ik fietste graag en heb ook nog op de skates gestaan, aangespoord door Samantha. Nu houd ik me meer bezig met het kijken van allerlei sporten en "computeren" , soms wat lezen of rondrijden op mijn scootmobiel bijgenaamd "Scoot"

Mary is één ochtend per week werkzaam als Alfahulp bij een lief oud dametje en heeft het verder druk genoeg met het reilen en zeilen thuis, natuurlijk met het verzorgen van Samantha maar ook met mij, omdat ik na het actief worden van CF niet veel meer kan uitrichten. Mary is lid van de ouderraad van Samantha's school en heeft daar veel plezier in. Zij verleent haar medewerking aan allerlei festiviteiten zoals schoolreisjes, pleinfeesten, sponsorloop en meer van dat soort evenementen. Verder is zij erg creatief, niet alleen met allerlei soorten handwerken, knutselen, maar ook het onderhoud binnenshuis zoals verven pakt zij gerust op en houdt zo alles mooi.

Samantha is een vrolijke actieve meid, ze zit nu in groep 3 en telkens sta ik er weer verbaasd van hoe snel ze zich ontwikkelt, ze kan al letters herkennend allerlei woordjes oplezen,dus een briefje dat niet voor haar ogen geschikt is laten liggen is er niet  meer bij !  Haar energie kan ze kwijt in haar zwemlessen, turnen(en vooral geen gym zeggen!), en streetdance, en als ze dan nog niet vermoeid genoeg is loopt ze buiten touwtje te springen, is ze aan het skaten en als ze dan eens stil zit kan ze ook heel rustig knutselen, tekenen of al dan niet met ons een spelletje doen.